attvaramamma

Ligga lågt

Allmänt Permalink1
Bloggen kommer ligga lite långt resten av veckan eftersom jag är överhopad med arbete mm. Jag som skulle lägga upp denna vecka så mycket bättre. Det gick i stöpet ganska fort. Jag satsar på nästa vecka istället. Men planering spelar ingen roll då oväntade saker händer. Nu är det fokus på att ta sig igenom denna vecka som gäller. Pojkarna mår bra, både de små och den stora och jag? Jag vet inte, kan inte, vill inte känna efter. Ser fram emot en något lugnare helg. 
 
Igårkväll lämnade jag hemmet på kvällen för en stunds egentid. Ringde mamma och plockade upp henne i stan och sedan åkte vi till VILA utförsäljningen. Jag fyndade två toppar och mamma två klänningar, så en lyckad utflykt kan man väl kalla det! Ännu mer lyckad blev den då mamma rev ner en hel ställning med ett skynke som skulle agera provhytt. Jag skrattade så jag höll på att kissa ned mig! Älskar min mamma, även om man inte kan ha med henne ute bland folk ibland. 
 
Ett rörigt inlägg, men så är det i skallen just nu, rörigt. Efter helgen har jag nog lyckats samla ihop både mig själv och tankarna bättre.
 
I'll be back.
Till top