attvaramamma

If perfect had a face, it woud be yours!

Family living Permalink1
Idag hade Julia och Erik genrep i kyrkan inför den stora dagen på lördag. Jag var också med på ett hörn och tränade på att vara tärna. Jag kan säga detta, att jag vet inte hur jag ska lyckas hålla mig ifrån att gråta på lördag. Blev rörd till tårar mer än en gång idag. De är så vackra tillsammans, helt enkelt perfekta!
 
 
Efter genrepet trodde jag att det var tack och adjö för idag, men då frågade Julle vad vi skulle hitta på så det slutade med en spontanrunda på stan som avslutades på allstar där jag betalade ett galet överpris för extra saltgurka, När jag bad om extra saltgurka så menade jag en "stav" inte en hel skål...Och först fick vi in extra fries som vi inte ens beställt, det räcker oftast mer än väl det man får på tallriken. och sedan den där jätteskålen med saltgurka...jag menar, wow. Servitrisen måste ha varit förvirrad!
 
 
 
 
 
 
Men maten var god, as always och sällskapet det bästa! Kvällen avslutades lite hastigt då Julle fick magont och jag huvudont, men trevligt fram tills dess var det! Nu är jag hemma igen och myser i mitt fynd från stadiums rea (halva reapriset, dessutom) 
 
 
25kr. Tack och bock!
 
Till top