attvaramamma

Tacksam

Family living Permalink0
Jag är fortsatt sjukskriven 50% tom 24/1 sedan är planen att gå upp till 75% i två veckor och därefter vara tillbaka i matchen.
 
Jag tycker dagarna går lite lättare. Jag överraskas stundvis av kroppsminnet, hur jag ibland gör något på jobbet utan att hjärnan riktigt hänger med, eftersom det sitter i ryggraden. Jag har ju ändå gjort somliga saker i 3år. Det fastnar.
 
Sömnen är fortsatt sisådär, men det kommer väl tillslut det med. Försöker träna minnet på snällt vis men glömmer fortfarande mycket. Jobbar med acceptansen av att det är såhär nu, men att det förhoppningsvis inte alltid kommer vara så. 
 
Jag har dom finaste kollegorna på jobbet. Som bemöter med omtanke och respekterar om det blir för mycket. Som stöttar och peppar, som tror på mig. Det är så himla fint! Och jag är så tacksam, för mina kollegor och för att själv få vara en del av svensk sjukvård! 
 
Men nu har jag några dagars ledigt tillsammans med killarna. Det blir en lugn jul hemma 🎄🙏💕 Önskar alla andra där ute en fin jul, även om ingenting är som vanligt. Annorlunda behöver inte betyda dåligt. Var rädda om er, följ riktlinjerna och hoppas på ett bättre 2021, för alla ❤️
Till top